VMKirken 2011

Kirken i Oslo inviterer til 26 ulike arrangementer med blant annet flere verdensstjerner, festgudstjenester, åpne kirker og mere til under den store folkefesten Ski VM 2011. Det beste kulturtilbudet under mesterskapet får du i VMKirken 2011.

Det blir daglige VM-konserter i Oslo Domkirke med artister som Tine Ting Helseth, Tord Gustavsen, Åsmund Nordstoga, Knut Buen, Iver Kleive og Knut Reiersrud.

Bjørn Dæhlie vil på en av gudstjenestene snakke åpenhjertig om prestasjoner, verdier og tro.  Og mellom konkurransene i Holmenkollen blir det daglige minikonserter i Holmenkollen kapell.

Et internasjonalt presteteam med base i Holmenkollen kapell vil være disponible for de ulike lands delegasjoner, støtteapparat, frivillige og tilreisende.

Følg oss på facebook! www.facebook.com/vmkirken2011

Arr: Kirkelig fellesråd i Oslo, Ris menighet, Domkirken menighet og KRIK, med støtte fra Eckbos legater.

Hovedarenaer

Oslo Domkirke

VM-konserter hver dag kl 21 (etter medaljeseremonien på Universitetsplassen)

Åpen kirke