Tord Gustavsen og Kåre Nordstoga

Musikalsk mestermøte med landets fremste jazzpianist og organist

VMKirken er stolt over å kunne presentere en helt unik konsertopplevelse. Dette har ingen hørt før. To sterke solister innen hver sin genre møtes for første gang. Det er ventet magiske øyeblikk i Domkirken på fredag!

Vår internasjonale store jazzstjerne, Tord Gustavsen, møter for første gang kirkeorgelet som musikalsk "samtalepartner". På orgelkrakken sitter en av landets fremste organister, Kåre Nordstoga.

Publikum kan se frem til en spennende dialogkonsert med Nordstogas virtuositet på Domkirkens kraftfulle orgel, og Gustavsens lyriske og kontemplative uttrykk på byens største flygel!

Tord Gustavsen er en svært ettertraktet jazz-stjerne, og kommer rett fra konserter i Sveits og Frankrike i februar, og skal videre til USA i mars. Han har samtidig i vinter gjort innspillinger til sitt femte album med eget ensemble.

Tord Gustavsen og Kåre Nordstoga. "Solos in dialogue"

Les mer om Tord Gustavsen