Tor Kessel, vokal og Petter Amundsen, orgel

Tor Kessel er utdannet ved vokallinjen ved Trøndelag Musikkonservatorium hvor han studerte sang med Sissel Høyem Aune og Kåre Bjørkøy. Etter avsluttet studium har han bl.a. sunget under Susanna Eken (København) og Dietrich Fischer Dieskau (Berlin).

Han freelancer idag som sanger med solistoppdrag innenfor ulike genre; Klassisk (opera, romanser og kirkemusikk), jazz, viser, musikal m.m. I tillegg til solistoppdrag for bl.a. Det Norske Solistkor, Oslo Domkor, Norsk Kammerorkester, Oslo Barokkopera, Opera Nordfjord, NRK og Rikskonsertene, har han hatt solistoppgaver på turné USA, Japan, Sverige og Tyskland.

Kessel er en av initiativtakerne til Oslo Barokkopera.