Tormod Åsgård, trompet og Petter Amundsen, orgel

Tormod Åsgård har sin mastergrad fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, der han studerte hos Mark Shrello.

Tormod har jobbet som trompetist i Forsvarets Stabsmusikkorps siden 2003. Han jobber også som freelancemusiker innen ulike musikksjangre og som musikkpedagog. De siste årene har han bl.a. vært solist med Ho Chi Minh Symphony Orchestra, hatt solokonserter under Kirkemusikkfestivalen i Oslo, "Orgelbrus"-serien i Oslo Konserthus og Stockholm Kammermusikkfestival. Han har også vært ‘artist in residence’ på Lelystad Kammermusikkfestival i Nederland, og hatt solokonserter med orgel i ulike kirker rundt i Norge.