Astrid Nordstad, vokal og Petter Amundsen, orgel

Astrid Nordstad har sunget i Nidarosdomens Jentekor siden hun var 10 år, og begynte ved kulturskolen i Trondheim da hun var 17 år. Hun har vært med på oppsetningen av Olav Engelbrektson av Henning sommerro på Steinvikholmen som den unge Rakel. Dette er en rolle som blir tildelt unge og lovende talenter for å gi dem en mulighet til å sammarbeide med erfarne musikere som Trond Halstein Moe, Marianne E. Andersen og regisør Ronald Rørvik.

Astrid Nordstad gikk på Toneheim Folkehøyskole i fjor og går nå første året på Bachelor utøvende sang ved Norges Musikkhøgskole.